Nathalie Remillard

Science program support, science and technology branch, dairy chemistry and technology
Key publications
-
Savoie, G., Cyr, C., Rémillard, N., and Britten, M. (2011 Internal). Mesure de l'effet de la concentration en sodium sur les propriétés physiques et rhéologiques de la matrice fromagère. Partie II. Rapport de recherche. (Report)
2011 - View publication details
-
Savoie, G., Stephan, E., Rémillard, N., and Britten, M. (2011 Internal). Mesure de l'effet de la concentration en sodium sur les propriétés physiques et rhéologiques de la matrice fromagère. Partie I. Rapport de recherche. (Report)
2011 - View publication details
-
Rémillard, N. and Britten, M. (2011). "Quantitative determination of micellar calcium in milk and cheese using acid-base titration.", Milk Science International, 66(2), pp. 137-140.
2011 - View publication details
-
Rémillard, N. and Britten, M. (2009). "Effect of renneting pH on calcium balance in cheese making process.", ADSA-CSAS-ASAS 2009 Joint Annual Meeting, Montréal Convention Center, Montréal, QC, Canada, July 12-16, 2009. (Poster)
2009 - View publication details
-
Rémillard, N. and Britten, M. (2009). "Effect of renneting pH on calcium balance in cheese making process.", Journal of Dairy Science (JDS), 92(Suppl. 1), pp. 25. (Abstract)
2009 - View publication details